Døre og vinduer

Har du vinduer eller døre i boligen, som trænger til en udskiftning? Renoma tilbyder udskiftning af døre og vinduer og besidder mange års erfaring indenfor netop dette felt.

Har du som boligejer behov for at få udskiftet vinduer af ældre dato til nogle nyere af slagsen, er der god mulighed for, at du kan reducere din varmeregning betydeligt. Nye, energivenlige vinduer har nemlig den fordel, at de er medvirkende til at sikre, at der holdes på varmen i boligen, og det er noget, som kan reducere din varmeregning ganske betydeligt.

Derfor vil en udskiftning af vinduerne i din bolig i mange tilfælde kunne vise sig at være en rigtig god investering, som, over tid, kan betale sig selv hjem. Herudover kan udskiftning til energivenlige vinduer ligeledes også være med til at øge værdien af din bolig.

Hos Renoma rådgiver vi altid gerne omkring valg af døre og vinduer og hjælper dig med at finde de helt rigtige døre og vinduer, så du er sikker på at få en god løsning, du som boligejer kan få glæde af i lang tid frem.

Kontakt os for at høre nærmere

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at få udskiftet døre og/eller vinduer i din bolig, er du meget velkommen til at kontakte os på 51 60 85 25 til en snak om mulighederne. Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med udskiftning af vinduer eller døre i din bolig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 51 60 85 25 eller send os en email på ts@renoma.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi står altid klar til at rådgive dig